Categories
Pedal

Coming soon! Pelaali kitti.

Pistetääs pieni blogi ilmoitus. Dewil on siis puuhastellut KiCAdin kanssa ja ensimmäiset kelvolliset piirilevyt ovat valmistuneet. Piakkoin saataville tulee Pieni mutta pippurinen +9v paristolla tai muuntajalla toimiva hyvin rouhean kuuloinen vahvistin.

Kolvin ja työkalujen omistajilla on siis kohta mahdollisuus ostaa itselleen kaikki komponentit ja valitessaan myös kotelon sisältävä rakennussarja. Kaiutin elementti ei sisälly sarjaan ja tämän voikin näppärästi kytkeä mihin tahansa kiinni vaikka tietenkin suositus on kunnon kitara elementti kuten https://www.thomann.de/intl/celestion_eight_15_8_ohm.htm

Myös valmiiksi koottu alla olevan kuvan tyylinen vahvistin on mahdollista saada tilauksesta.

Ääninäytettä tästä on tulossa piakkoin YouTube kanavalleni. Pienen koon ei todellakaan kannata antaa hämätä, tästä stygestä lähtee Stuldjt Håijtia kun on fjongaa!

Piiri perustuu Run of Grooven legendaariseen Ruby vahvistimeen. Tämä on loistava projekti kaikille jotka haluavat ottaa ensimmäiset askeleet pedaalien rakentamisen pariin. Piiri on mukavan simppeli ja komponentti määrä ei ole suuri. Lisäksi onnistunut lopputulos on todellakin iloisesti yllättävä. Kun tämän pikku laatikon kytkee kiinni 4×12 kaappiin ei voi uskoa korviaan. Toimii myös hyvin pedaalien kanssa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s