Categories
Uncategorized

Uusia levyjä

Tällä hetkellä Dewil odottaa komponentteja näiden levyjen testaamista varten. Kuvassa on siis Seuraavien pedaalien pohjalta tehtyjä piirilevyjä,

1. Zvex – Wooly Mammoth, Yksi lempi fuzzejani erittäin törkeän kuuloisen gaten ansiosta joka saa tämän pedaalin erottumaan monista muista fuzzeista.

2. Klon bufferi, Jokainen signaali ketju varsinkin pitempiä kaapeleita käytettäessä tarvitsee hyvän bufferin. Bufferi pitää signaali tasosi kapasitanssin kasvaessa kunnossa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä ettet menetä signaalistasi korkeampi taajuksia, varsinkin säröllä soitettaessa eron voi kuulla selkeästi. Jotkut pedaalit sisältävät bufferin ja saatatkin tietämättäsi jo tällaisen siis omistaa.

3. Earthquaker devices – Acapulco gold, Tämä pedaali jäljittelee legendaarisen Sunn Vintage Model T vahvistimen säröä. Tähän versioon on tosin alkuperäisesti eroten lisätty gain säätö joka tuo vähän lisää mahdollisuuksia soundin hakemiseen. Säröä ja volyymia löytyy tästä pedaalista tosiaan löytyy, pedaali särkee fuzziksi asti ja guitar goes brrrrrr. Erittäin helppo rakentaa, komponentti määrältään hyvin pieni. Sopiva alottelijoille.

4. Earthquaker devices – Black eye boost, Itse käytän tätä pedaalia tuomaan vahvistimesta hiukan enemmän irti. Sillon kun säröä jo löytyy oikein mukavasti mutta vahvistinta pitää puska hieman lisää. Earhquaker ei pedaalia enää valmista.

5. Catalinbread – Naga viper, Törkeän hyvän kuuloinen treble booster josta löytyy muutama extra säätö. Tämä tulee olemaan jokaisella pedaalilaudalla jonka väsään itselleni =D

Jokaisen pedaalin tarkastan siis rakentamalla siitä version itse ja näin pyrin parantamaan suunnittelua sekä tietysti välttämään sen että asiakas saisi toimimattoman virheellisen piirilevyn. tätäkin ilmesesti ikävä kyllä tapahtuu. Ensimmäisenä näistä on tarkoitus saada yleisölle saatavaksi Acapulco gold, naga viper sekä valmiiksi kasattuja Klon buffereita. 3 levyä kävivät jo läpi laaduntarkastuksen ja itse pedaalinsa kasaavia mielessä pitäen muutin levyissä muutamia pieniä juttuja tehden näin asiat hieman helpommiksi ja virhemahdollisuuksien pienentämiseksi.

Jos haluat uusimmat uutiset sekä tiedotteet muusta tuottamastani sisällöstä voit subata alla.